Mange af gaverne er delt ud af FC Midtjylland Superliga spillerne, som alle har meldt sig frivilligt. FCM-spillerne har også doneret til pakkerne, da de giver 1.000kr for hvert mål scoret i løbet af oktober, november og december til FCM Samfunds julegaveprojekt.

I år er det fjerde år, at projektet FCM Samfund Julegaver løber af stablen. I alt modtog vi mere end 335 ansøgninger og har i år sat rekord og delt 275 gaver ud.

 

De unge mennesker fra Sammen Går Vi På Banen deler også julegaver ud for første gang i år.

 

Udover spillere, deler frivillige, bestyrelsesmedlemmer, personale og forretningspartnere også gaver ud. Julegaverne indeholder træningstøj, sportstasker, fodbold støvler fra Nike, Arbejdernes Landsbank håndklæder, SportMaster drikkedunk og en billet til en 3F Superligakamp og vigtigst af alt, muligheden for et års gratis medlemskab og kontingent til en lokal fodboldklub.

 

I samarbejde med DGI kan den lokale klub søge om tilskud til kontingentet, så hvert enkelt barn har mulighed for at deltage i den lokale klub, møde venner og være en del af et lokalsamfundet og fællesskabet i fodboldklubben.

 

FCM Samfunds arbejde med uddeling af julegaver har til formål at hjælpe familier i en økonomisk trængt situation omkring jul. Målet er at give så mange børn og unge som muligt adgang til en fodboldklub, hvor man møder stærke sociale relationer og fællesskaber – her møder man nye venner og bidrager til et stærkt lokalt miljø.

 

En kæmpe tak skal der også lyde til vores fantastiske samarbejdspartnere fra Vestjylland Forsikring, Rationel, ALPI og DK Company, som gør det muligt for os at give julegaverne.

 

Man kan donere til FCM Samfund på MobilePay via nummeret 31871.

 

FCM Samfund bestyrelsesmedlem og FC Midtjylland anfører Erik Sviatchenko kørte også ud med gaver, udover hans personline besøg, optog han også en video til nogle af de familier han ikke kom ud til.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=E2vXeuqGzXk&t=93s[/embed]