SAMMEN KAN VI INSPIRERE ANDRE TIL AT FINDE OG FORLØSE DERES TALENT!

FCM Samfunds talentrepræsentanter har efter et ambitiøst talentrepræsentantforløb, med afsæt i de elitære principper fra professionel fodbold, dyrket principperne for potentiale og talentudvikling uden for banen, sådan at deres resultater inspirere andre til at finde og forløse deres eget talent. Talentrepræsentanterne støtter ugentligt op om den samme talentindsats som de selv har været del af, sådan at flere unge mennesker kan opnå deres fulde potentiale, til gavn for hele regionen! Du kan som skole, virksomhed eller institution booke fra talentrepræsentanterne til oplæg ved at kontakte os. Kontakt os på 25600010 eller ach@fcm.dk herfor.

Christian Madsen

Quit drugs - Be a prospect rather than a suspect!

Christian blev byggerådigver efter 8 måneders talentforløb! Christian har fravalgt et liv som misbruger og opnået sin drøm som byggerådgiver på rekordtid. Christian fortæller om hvor let det er at blive misbruger og derefter de personlige kampe, de hårde sociale valg og praktiske udfordringer som der er ved at komme ud af det igen. Han fortæller ærligt og ligefrem om den indsats det krævede af ham at omstille sig selv fra ''kan ikke'' til ''kan alt'' attituden. Han fortæller også om hvilke krav der fortsat stilles til ham idag. En inspirerende og ærlig fortælling om rejsen mod velstand.

 

Citat

Penge er ikke alt, men de er gode at have!

Peter Bundgaard

Selvværd og en meningsfyldt hverdag - Life is a journey

Peter blev ansvarlig distriktsmercher på 6 måneders talentforløb! Peter har sat de hårdnakkede perspektiver til side, overvundet sin angst, styrket sit selvværd og vendt sin tilbageholdenhed til beslutsomhed. Med åbenhed, tolerance og personlig indsigt har han fundet retningen som motivere ham til at præstere på et langt højere niveau end han selv troede muligt. Peter fortæller om de tanker, frustrationer og udfordringer som vi alle kender og hvordan han i dag overkommer dem. En medrivende fortælling som giver stof til refleksion og eftertanke.

 

Citat

Tag dig selv seriøst og behandl andre som om de også gør!

Rasmus Christensen

Sæt overlæggeren højt - The sky is NO limit

Ramus selvstændig rollemodel og oplægsholder på 6 måneders talentforløb! Rasmus aspirere til at blive jægerpilot og selvom at vejen er lagt er der stadig langt endnu. Rasmus's historie handler om hvordan han har overkommet en depression som gav ham hårtab og ekstrem mistrivsel, samt taklet en barndom hvor han som 10 årig allerede skulle være den voksne. Rasmus fortæller om hvad han hver dag gør, for at fastholde et højt niveau og hele tiden udvikle sig selv. Hellere være klar på noget som ikke sker, end ikke klar til noget som sker.

 

Citat

Højt at flyve, langt at falde!

Nathalie Dahl

Tag styringen, se fremad og kom videre!

Nathalie Dahl blev ansat som PA efter 10 måneders talentforløb! Nathalie viser vejen fra håbløshed til meningsfuldhed gennem hendes historie som starter med misbrug i familien, at begge forældre dør inden for kort tid af hinanden og pludselig ansvarlig for hus, bil mv. som 21 årig. Nathalie fortæller om de perspektiver som får det positive frem, den personlige indsigt som gør forskellen på angst eller styrke og hvordan man strukturere sin hverdag for at opnå maksimalt potentiale.

 

Citat

Et skib uden retning, kan ikke drage fordel af nogen vind!

Alexander Sorang

Empower mind and body!

Alexander blev ansat personlig træner efter 8 måneders talentforløb! Alexander har oplevet sociale udfordringer, mærket livet på kanten af samfundet og et liv præget af lange perioder med fysisk og mental sygdom. Alexander fortæller hvordan han, på trods af store udfordringer og længerevarende sygdom, rejste sig op i modgang og gennemførte en usikker vej til hans drømmejob!

 

Citat

Tag dig af din krop, og din krop vil tage sig af dig!

Tommy Jensen

Overskrift tilgår

Brødtekst tilgår

Citat

Citat tilgår

Sara Khalif

Overskrift tilgår

Brødtekst tilgår snarest

Citat

Du kan hvad du vil!