SAMMEN KAN VI INSPIRERE ANDRE TIL AT FINDE OG FORLØSE DERES TALENT!

FCM Samfunds talentrepræsentanter har efter et ambitiøst talentrepræsentantforløb, med afsæt i de elitære principper fra professionel fodbold, dyrket principperne for potentiale og talentudvikling uden for banen, sådan at deres resultater inspirere andre til at finde og forløse deres eget talent. Talentrepræsentanterne støtter ugentligt op om den samme talentindsats som de selv har været del af, sådan at flere unge mennesker kan opnå deres fulde potentiale, til gavn for hele regionen! Du kan som skole, virksomhed eller institution booke fra talentrepræsentanterne til oplæg ved at kontakte os. Kontakt os på 25600010 eller ach@fcm.dk herfor.

Frederik Glerup

Udnævnt i 2024

Frederik Glerup blev ansat som bilsælger efter 1,5 års talentforløb. Hans talentforløb bød på mange op- og nedture og krævede en stor mængde selvindsigt, accept af personlige forhold og reorganisering af flere private forhold. Derudover krævede forløbet, at han skulle have fokus på at tilegne sig mange kompetencer inden for kommunikations- og samarbejdsområdet. Frederik fortæller om, hvor vigtig opbakning på hjemmefronten er, og hvordan man som person kan hjælpe andre gevaldigt.

 

Citat

Emotional damage, ah ok videre

Sara Khalif

Udnævnt i 2023

Sara Kalif blev PA i det privateflyselskab Heartland efter blot 4 måneders talentforløb. Saras talent inden for administration og fleksibilitet var tydeligt. Derudover besad hun mange forskellige færdigheder, der passede perfekt til jobbet som PA. Ordentlighed og professionalisme var to væsentlige parametre. Saras forløb var præget af flere private forhold, mens det var hendes engagement og gåpåmod, der fik hendes talent til at stråle. Sara fortæller om, hvordan man ikke skal holde sig tilbage, og hvorfor man skal turde gå efter drømmen!

 

Citat

Smil til verdenen og verdenen smiler til dig!

Tommy Jensen

Udnævnt i 2023

Tommy Jensen blev afdelingsansvarlig i FCM Samfund efter blot 9 måneders talentforløb. Tommy havde et tydeligt talent inden for omsorg, personligudvikling og motivation. Tommys forløb handlede om at se indad ift. personlige overbevisninger, selvværd og selvtillid, samt at tillære forskellige teknikker og modeller inden for sit fag. Tommy fortæller om livet kan være med en diagnose og hvordan det at komme u af sengen og komme godt i gang, er starten på ens næste succesfulde skridt.

 

Citat

Et skridt ad gangen!

Alexander Sorang

Udnævnt i 2022

Alexander blev ansat personlig træner efter 8 måneders talentforløb! Alexander har oplevet sociale udfordringer, mærket livet på kanten af samfundet og et liv præget af lange perioder med fysisk og mental sygdom. Alexander fortæller hvordan han, på trods af store udfordringer og længerevarende sygdom, rejste sig op i modgang og gennemførte en usikker vej til hans drømmejob!

 

Citat

Tag dig af din krop, og din krop vil tage sig af dig!

Nathalie Dahl

Udnævnt i 2022

Nathalie Dahl blev ansat som PA efter 10 måneders talentforløb! Nathalie viser vejen fra håbløshed til meningsfuldhed gennem hendes historie som starter med misbrug i familien, at begge forældre dør inden for kort tid af hinanden og pludselig ansvarlig for hus, bil mv. som 21 årig. Nathalie fortæller om de perspektiver som får det positive frem, den personlige indsigt som gør forskellen på angst eller styrke og hvordan man strukturere sin hverdag for at opnå maksimalt potentiale.

 

Citat

Et skib uden retning, kan ikke drage fordel af nogen vind!

Rasmus Christensen

Udnævnt i 2021

Ramus selvstændig rollemodel og oplægsholder på 6 måneders talentforløb! Rasmus aspirere til at blive jægerpilot og selvom at vejen er lagt er der stadig langt endnu. Rasmus's historie handler om hvordan han har overkommet en depression som gav ham hårtab og ekstrem mistrivsel, samt taklet en barndom hvor han som 10 årig allerede skulle være den voksne. Rasmus fortæller om hvad han hver dag gør, for at fastholde et højt niveau og hele tiden udvikle sig selv. Hellere være klar på noget som ikke sker, end ikke klar til noget som sker.

 

Citat

Højt at flyve, langt at falde!

Peter Bundgaard

Udnævnt i 2021

Peter blev ansvarlig distriktsmercher på 6 måneders talentforløb! Peter har sat de hårdnakkede perspektiver til side, overvundet sin angst, styrket sit selvværd og vendt sin tilbageholdenhed til beslutsomhed. Med åbenhed, tolerance og personlig indsigt har han fundet retningen som motivere ham til at præstere på et langt højere niveau end han selv troede muligt. Peter fortæller om de tanker, frustrationer og udfordringer som vi alle kender og hvordan han i dag overkommer dem. En medrivende fortælling som giver stof til refleksion og eftertanke.

 

Citat

Tag dig selv seriøst og behandl andre som om de også gør!

Christian Madsen

Tekst tilgår