OPLÆGSMODULER

Oplægsmoduler og kampprogram
Alle oplæg afholdes i VIP loungen på MCH arena kaj zartowsvej 5, 7400 Herning

Oplægsmodul 1

TALENTINDIKATORER, TÆNK OG LEV SOM EN VINDER

Dato 03-11-2021 - Kl: 15:30 - 17:30

Erik Sviatchenko, Fodboldspiller og anføre, fortæller om sin rejse fra ungdomsfodboldspiller til professionel fodboldspiller. Derefter præsenteres den nyeste version af talentindikatorerne og hvordan man spotter og udnytter talentet i hverdagen, til at opnå øget succes. Derudover stilles der skarpt på perspektiver på mestringsteknikker, afmålt i forhold til personlige ambitioner!

Oplægsmodul 2

SLIB SAVEN OG SKÆR IGENNEM UDFORDRINGERNE

Dato: 01-12-2021 - Kl: 15:30 - 17:30

Preben Rokkjær, Marketing & support director FCM, fortæller hvordan sin hverdag kræver både personligt overskud, handlekraft og proaktivitet for at lykkedes i en ambitiøs plan om at udvide og optimere hele fodboldoplevelsen. Derefter præsenteres konkrete værktøjer til at styrke sine forudsætninger for at modstå eller omgå modgang.

Oplægsmodul 3

DYRK DRØMMEN, GLÆDEN, MODET OG VILJEN

Dato: 12-01-2022 - Kl: 15:30 - 17:30

Christian Madsen, Talentrepræsentant, fortæller om sin rejse fra kanten af samfundet og til at blive et af Danmarks yngste og bedste hussælgere. Derefter præsenteres oplevelsesmodellen for at opnå, fastholde og opdyrke forudsætningerne for at få mere ud af hverdage, opbygge psykisk robusthed og lysten til at sparke døren ind til sin drøm og rejse.

Oplægsmodul 4

EGOISTEN I SAMARBEJDET

Dato: 02-02-2022 - Kl: 15:30 - 17:30

Kåre Kjærsgaard, Talentspejder, fortæller om hvordan det er vigtigt at kende sine værdier, samt lytte til andre for at vinde. Egoisten skal forstås på den måde, at man først skal have styr på sig selv, for at kunne være der for andre. Derefter gennemgås eksempler på hverdags eksempler hvor det kan være svært, ikke at give for meget ud af sig selv, samt hvordan man balancere det og opnår gensidig succes.

Oplægsmodul 5

MOTIVATION OG DISCIPLIN

Dato: 02-03-2022 - Kl: 15:30 - 17:30

Allan Christiansen, Projektchef FCM samfund, fortæller om hvordan motivation og disciplin samspiller og erstatter hinanden i spidsbelastningsperioder i livet. Derefter gennemgås motivationsmodellen og eksempler på indførsel af selvdisciplin, samt gruppeopgaver for at indføre personlig disciplin og motivation i hverdagen.

Oplægsmodul 6

PERSONLIG MÅLSÆTNING TIL FREMTIDEN

Dato: 06-04-2022 - Kl: 15:30 - 17:30 

Bo Henriksen, Cheftræner FCM, fortæller om sin rolle i FCM's 3F Superliga og hvordan han får et team til at løbe samme vej, samt hvordan han forretter det individuelle fokus på at præstere på højeste mulige niveau. Derefter gennemgås en personlig målsætningsplan for den umiddelbare fremtid.

Link til kampprogrammet

Her kan i se kampprogrammet, som udgangspunkt så er i alle inviteret til alle hjemmebane kampe, så hvis i har lyst til at komme med til kamp, så følg med på alumni facebooks side