FORLØBSINDHOLD

Talentet i fokus, er et forløb for udskolingselever, som stiller skarpt på potentiale og talentudvikling på et individuelt plan. Forløbet består både af læring og træning i elitære principper, for at lykkedes i samfundet med afsæt i professionel sportsmentalitet.

  • 5 oplægsmoduler om potentiale og talent
  • 1 Hjemmekamp
  • Healthy football league app
  • Selvevalueringsscreening
  • Bevis for gennemførsel
  • Mulighed for efterfølgende talentforløb

Oplægsmodulerne

Her kan du læse om opstart, opgaver, oplægsmodultider, bustider og øvrige relevante informationer for hver Talentet I Fokus forløb.

Oplægsmoduler TIF

UDTAGELSE TIL TALENTFORLØB

Talentforløbsdeltager i talentforløbet er en videreudvikling, som forløber simultant med oplægsmodulerne. Hovedformålet med TFD er at opnå succes, via gensidig repræsentation og en ambitiøs udviklingsplan, målrettet en specifik drøm. Kriterieret for at blive optaget er, at man undervejs i oplægsmodulerne får afklaret sit talent og at det matcher et konkret mål. Det gensidige krav som danner grundlag for samarbejdet mellem TFD og FCM Samfund er, at begge parter støtter op om det gensidige ansvar i rejsen mod målet og at TFD varetager en konkret rolle i FCM Samfunds organisation. Talentforløbsdeltager er kun for de som vil forsøge at afprøve deres talent endnu mere med FCM Samfund.

ANSØGNINGSFORMULAR

Kontaktpersoner

Allan Christiansen
Chef
+45 25 60 00 10
Nathalie Dahl
Intern elev ansvarlig
50676570

Vi samarbejder med

Ungdomsskole leder
Allan Bjørnskov Hansen - Ungdomsskoleleder Herning
Samarbejdet mellem FCM Samfund og Herning Kommune skal være med til at styrke udvikling og trivsel blandt kommunens børn og unge. Dette skal bl.a. ske ved, at FCM Samfunds Educare-aktiviteter gøres til en fast del af Herning Kommunes åben skole tilbud, hvor Educare-aktiviteterne gøres let tilgængelige for skolerne via Herning Kommunes platform for åben skole tilbud. Derudover skal samarbejdet mellem UngHerning og FCM Samfund give mulighed for, at op til 120 elever i folkeskolernes udskolingsklasser, hvert år kan tilbydes en plads på Talent i fokus. Herved for eleverne mulighed for at udforske og dyrke egne talenter, for derved at tillære sig nye kompetencer, der kan styrke vejen mod det gode liv.
Henrik Hamborg Thiesen - Ungdomsskoleleder Ikast-Brande
FC Midtjylland er mere end en fodboldklub, det er FCM Samfund er rigtig godt eksempel på! Med forløbet ”Talent i fokus” får hver enkelt deltager mulighed for at få stillet skarpt på sit eget potentiale, og en unik mulighed for at blive støttet i udviklingen af det talent, som den enkelte indeholder. Jeg tror på, at ”Talent i fokus” giver de unge mennesker en række brugbare værktøjer, der kan være med til at fremme deres mentale sundhed og trivsel. Jeg tror samtidig på, at forløbet kan gøre en stor forskel på både kort og lang sigt for de deltagere, der kommer igennem de 6 moduler, som forløbet indeholder.