Målgruppe

Beskæftigelses- og udviklingsrettede udviklingsindsats for personer over 18 år

Forløbet er for dig, der gerne vil videre i job, uddannelse eller styrke din personlige udvikling med henblik på at blive selvforsørgende og opnå øget livskvalitet. Forløbet tager udgangspunkt i dine mål og talenter og centrerer sig om dine behov, uanset om det drejer sig om personlig mestring, uhensigtsmæssig livsstil, dårlige vaner, kriminalitet, misbrug eller lignende.

Indsatsen

Sådan er indsatsen opbygget

Forløbet centrerer sig om dine mål, potentiale og talent. Dette opnås gennem ugentlige udviklingssamtaler, undervisning, samarbejde med erhvervslivet og støtte fra specialister som osteopater, økonomirådgivere, personlige trænere, mentorer med flere. Alle behov identificeres, afdækkes og afklares via et særligt screeningsdesign, der fokuserer på job og uddannelse, sundhed, psyke, livsstil, interesser, sociale relationer, økonomi og personlig udvikling.

LOKATIONER

Vores lokationer tilbyder FCM Samfunds potentiale- og talentforløb. Sammen går vi på banen, er FCM Samfunds hovedforløb - beskæftigelsesrettede udviklingsindsats for personer på kanten af samfundet. Indsatsen tager afsæt i sportens vindermentalitet, organisationens kræfter og partnernetværkets 750 + virksomheder. Indsatsen beror oftest på på et samarbejde med kommunens jobcenter, sygedagpenge, fleksjob eller lignende ressourceafdeling. Indsatsen er initieret sammen med Trygfonden.

  • Holstebro kommune
  • Herning kommune
  • Thisted kommune
  • Ikast Brande kommune