BLIV CERTIFICERET SUNDHEDSCOACH

Et fonds- og partnerstøttet gratis kursus

Som sundhedscoach bliver du undervist i at vejlede og støtte mennesker i at højne deres sundhed gennem kost og træning. Du lærer at møde mennesker i øjenhøjde, indgå afdækkende og afklarende samtaler, analysere væsentlige sundhedsparametre og lave målsætningsplaner. Det primære fokus er på livsstilsændring og fysisk træning. Kurset er fondsstøttet og er derfor helt gratis at gennemføre. Du får endvidere udleveret træningstøj mv. ift. at repræsentere FCM Samfund.

KURSUSDETALJER

Tilmelding

Du tilmelder dig ved udfylde formularen på denne side. Du kan også kontakte 3110 7682 og oplyse din interesse og kontaktdata. Efter at have tilmeldt dig, vil vi kontakte dig ift. et infomøde, hvor du kan høre mere om indholdet og stille spørgsmål. Tilmeldingen og hele kurset er helt uforpligtende.

Optagelseskriterier

Du skal minimum være 18 år. Du skal kunne investere 4 timer ugentligt til undervisning og praktiks erfaring, som du selv kan planlægge. Du skal i kursusperioden repræsentere FCM Samfund.

Opstartsdatoer

Der er løbende optag

Kursusindhold

Kurset har en total varighed af i alt 6 måneder. Kurset består af 6 moduler, hvoraf de 5 første moduler er undervisning/praktik og det sidste modul er certificering. Hvert modul består af én undervisningsdag og fire praktikuger pr. måned.

Kurset kan gennemføres sideløbende med job eller anden uddannelse og behøver 3 timers undervisning pr. måned og ca. 2 - 4 timers praktik pr. uge.

Undervisningsdagene er hver første mandag i hver måned, kl. 18 - 21. Derudover må der forventes at afsætte ekstra tid af til læsning.

Du undervises i følgende fokusområder:

  • Den personlige samtale
  • Kostvejledning og planlægning
  • Træningsvejledning og planlægning
  • Søvnvejledning og planlægning
  • Undervisning af grupper
Certificering

Ved gennemførsel af kurset, kan du gå til certificering for at demonstrere din viden, ordforråd og kompetence på det niveau som forventes i kurset. Certificeringen består af 30 minutters forberedelse og 30 minutters gennemgang af det stof som du har lært. Når du består, modtager du en officiel certificering fra FCM Samfund og hvis du ikke består, har du mulighed for at deltage i det næste kommende certificeringsmodul og forsøge igen.

UNDERVISNINGSPORTAL

Du modtager koden til undervisningsportalen efter optagelsessamtalen direkte fra undervisningsansvarlig Kenneth Vonsild.

Sundhedscoach undervisningsportal