"Vanvittig følelse"

”Da jeg selv er et resultat af FCM Samfunds indsats, er jeg utrolig beæret over at stå her i Athen som ansat og blive hædret sammen med mine kolleger, for den forskel vi gør i regionen. Det var en helt vanvittig følelse at træde ind til EFDNs konference. Her er repræsentanter fra omkring 100 europæiske fodboldklubber samlet i den gode sags tjeneste for at sætte fokus på socialt ansvar. Interessen er stor for det, vi laver i FCM Samfund og der er mange øjne rettet mod os! Der er ingen tvivl om at folk tydeligt kan se, at vi er passionerede og dedikerede for vores arbejde. Jeg mærker tydeligt, at folk ikke bare blive rørt, men også blive inspireret af vores tiltag. Vi får kun positiv respons her på konferencen. Det er en kæmpe anerkendelse,” fortæller Tommy Jensen, 30. Han har tidligere gennemgået FCM Samfunds forløb og i dag er ansat som afdelingsleder hos FCM Samfund Thisted.

Alle ansatte inviteret på tur

”Vi er meget stolte af den europæiske interesse for projektet ”Sammen Går Vi På Banen”. Tænk at få taletid foran så en forsamling i denne liga! Vi vil gerne inspirere så mange klubber som muligt til at give lokale unge fast grund under fødderne og troen på fremtiden tilbage. Vores samfund har brug for de unge, så de skal ikke gå rundt og have det forfærdeligt,” siger CEO i FCM Samfund, Preben Rokkjær. Han er blevet hjemme i Herning for at passe ”butikken”, mens det meste af hans team er i Athen.
”Det er i helt vores ånd, at FCM Samfund inviterede alle ansatte til at opleve konferencen og den store interesse for vores indsats. Vi har fx flere gode unge, som har været gennem forløbet og rettet sig så meget, at de selv i dag bruger alt deres tid på at hjælpe andre. I dag oplever de på egen krop, hvordan at hele det europæiske netværk af professionelle, der arbejder med fodbold som et værktøj til social inklusion, hylder vores organisation.”