For snart et år siden holdte vi vores Kick Off Event, hvor vi introducerede projektet ”Sammen Går Vi På Banen”. Vi er utrolig stolte af, hvordan vi har skabt og udviklet dette koncept sammen med de unge mennesker. Projektet er blevet bedre, end vi havde drømt om. Vi gør en kæmpe forskel i unge menneskers liv, og siden august har vi haft fire hold af unge mennesker i Ikast-Brande Kommune og Herning Kommune.

Efter et hårdt forår med nedlukning og online undervisning er vi alle glade for nu at være fysisk sammen igen. Dette har ført til, at de unge mennesker også har kunnet være kreative og har hjulpet os med at få skabt en tilstedeværelse på sociale medier.

I videoerne herunder kan man se, hvad de unge mennesker lærer i deres hverdag, når de er en del af ”Sammen Går Vi På Banen”.

Vi har også lavet en video med Peter Bundgaard, som til dagligt er en del af ”Sammen Går Vi På Banen”, har de seneste fem måneder arbejdet benhårdt og motiveret med sit selvværd og sin selvtillid. Gennem træning i kommunikation og daglig trivsel på MCH Arena har han udviklet sig meget.

Tidligere deltager Christian Madsen fortæller også om sin udvikling, siden han blev færdig i talentforløbet hos FCM Samfund, videoen kan ses herunder.

I kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vores unge mennesker fortæller om deres liv og oplevelser med FCM Samfund.