Talentrepræsentanter

FCM samfund har 5 talentrepræsentanter som alle har opnået noget helt unik igennem forløbet med FCM samfund. Grunde fantastisk rejse blevet udnævnt til talentrepræsentanter. Deres rejse er noget vi i FCM samfund er meget stolte af og derfor vil vi sammen med dem gerne dele deres historie. Her har du muligheden for at komme lidt tættere på vores fem talenter og deres meget forskellig rejser.

Christian Madsen

Quit drugs - Become a millionaire

Christian har fravalgt et liv som misbruger og opnået sin drøm som byggerådgiver på rekordtid. Christian fortæller om hvor let det er at blive misbruger og derefter de personlige kampe, de hårde sociale valg og praktiske udfordringer som der er ved at komme ud af det igen. Han fortæller ærligt og ligefrem om den indsats det krævede af ham at omstille sig selv fra ''kan ikke'' til ''kan alt'' attituden. Han fortæller også om hvilke krav der fortsat stilles til ham idag. En inspirerende og ærlig fortælling om rejsen mod velstand.

 

Peter Bundgaard

Selvværd og en meningsfyldt hverdag - Life is a journey

Peter har sat de hårdnakkede perspektiver til side, overvundet sin angst, styrket sit selvværd og vendt sin tilbageholdenhed til beslutsomhed. Med åbenhed, tolerence og personlig indsigt har han fundet retningen som motivere ham til at præstere på et langt højere niveau end han selv troede muligt. Peter fortæller om de tanker, frustrationer og udfordringer som vi alle kender og hvordan han i dag overkommer dem. En medrivende fortælling som giver stoft til refleksion og eftertanke.

Rasmus Christensen

Sæt overlæggeren højt - The sky is NO limit

Rasmus aspirere til at blive jægerpilot og selvom at vejen er lagt er der stadig langt endnu. Rasmus's historie handler om hvordan han har overkommet en depression som gav ham hårtab og ekstrem mistrivsel, samt taklet en barndom hvor han som 10 årig allerede skulle være den voksne. Rasmus fortæller om hvad han hver dag gør, for at fastholde et højt niveau og hele tidene udvikle sig selv. Hellere være klar på noget som ikke sker, end ikke klar til noget som sker.

Bilal Jabnoumi

Kom fremad - Be a prospect, not a suspect

Bilal taler til alle personer med anden etnisk baggrund og skære ind til benet på en levende og brutal måde, hvordan livet med vold, kriminalitet og manglende muligheder kan være. Bilal har fundet vejen til at bruge det som han har lært på gaden, til at styrke op om sin egen og andres tilværelse. Han inviterer ens til at se indad, se fremad og tænke på hvad det er som styrker én og hvad det er som kan lede én på afveje.

Jonatan Tengsted

Indret et succesfuld hjem - Empower your mind

Jonatan kender til et liv psykiske udfordringer og har fundet nogle livsprincipper og mestringsstrategier som gør det lettere for ham at opnå succes i hverdagen. Jonatans søgen efter menneskets psykiske potentiale og passion for balance og velvære har bragt ham tættere på indretningsbranchen. Rejsen er kun lige begyndt, men allerede nu kan han fortælle om de glæder og den rutsjebane det er, at have en stjel udviklingskurve i forhold til øget ansvar og præstation.