DIN ROLLE

Udvid dit potentiale og brug dine talenter sammen med os! Vær med til at give unge mennesker deres livs chance, for at accelerere deres udvikling imod deres absolutte drømme. Med dig som erhvervsmentor ved FCM Samfund, vil unge kunne bidrage af din viden, evner og netværk, i rammen af vores fælles brand på heden. Sammen viser vi hvordan vi dyrker drømmen i Midtjylland indenfor og udenfor banen!

 • Byd ind med dit speciale sammen med FCM Samfund
 • Bliv del af en organisation som vil vinde med de unge
 • Modtag gratis kurser og læringsforløb
 • Udvid dit netværk og deltag i faglige events
Byd ind med din indsats

 

EKSEMPLER PÅ ERHVERSMENTORERNE

Erhvervsmentor indsatsen er essentiel for kandidaternes målrettede udvikling. Erhvervsmentorerne byder ind med deres speciale direkte overfor kandidaten, på det niveau og i det omfang som erhvervsmentoren og kandidaten ser behov for. Erhvervsmentorerne spørges fra gang til gang, om de har tid og kapacitet til at støtte op, da indsatsen er frivillig. Herunder er nogle eksempler på, hvor erhvervsmentorerne har gjort en stor forskel.


 

CASEN OM CHRISTIAN

Christian Madsen gik fra kriminel til rollemodel, da han blev Danmarks yngste byggerådgiver fordi han lærte noget om sig selv, salg og byggebranchen! 3 erhvervsmentorer gjorde forskellen og sammen med helhedsindsatsen fra FCM Samfund, blev Christian en elitær person som på trods af meget hårde livsvilkår, sparkede døren ind til drømmejobbet til glæde for sig selv og inspiration for andre! Erhvervsmentorerne brugte hver mellem 2 og 8 timer på Christian over en 3 måneders periode.

 • En sælger lærte Christian om salg
 • En byggekonstruktør lærte Christian om byggetekniske begreber
 • En social stærk person, hjalp Christian til at holde fokus på bolden
×

 

CASEN OM NATHALIE

Nathalie Dahl gik fra et liv præget af tung depression til rollemodel, da hun blev PA i et større selskab fordi hun lærte noget om sig selv, kontorfaget, koordinering og ledelse! 4 erhvervsmentorer gjorde forskellen sammen med helhedsindsatsen fra FCM Samfund. Nathalie en elitær person som på trods af fysisk misbrug i ungdomsårene, begge forældre døde, 3 psykiske diagnoser og ingen reel arbejdserfaring, kvalificerede hun sig til drømmejobbet og blev en inspiration for andre! Erhvervsmentorerne brugte hver mellem 4 og 12 timer på Nathalie over en 8 måneders periode.

 • En leder lærte Nathalie om ledelse
 • En advokat lærte Nathalie om personalejura
 • En koordinator lærte Nathalie om koordinering
 • En mentor støttede Nathalie i hendes udsving
×

Kontaktpersoner

For mere information eller hvis du er interesseret i at være erhvervsmentor ved FCM Samfund, kontakt os pr. telefon eller mail

Kristina Kolstrup
Koordinator
+45 31 10 76 82