FRIVILLIG BUSINESSMENTOR

Sammen hjælper vi mennesker som har svært ved at finde og forløse det talent som alle er i besiddelse af! Derfor søger vi et begrænset antal personer som kan og vil bære titlen Businessmentor hos os. Søg her på siden, ring til os og hør nærmere, søg om optagelse.

  • Det er frivilligt og du bestemmer hvor meget tid du bruger
  • Mulighed for løbende kurser og opkvalificeringer
  • Del ud af din erfaring og viden via oplæg, businesscases, individuel sparring eller støtte talentforløb
  • Udvid dit faglige netværk og deltag i faglige sparringsarrangementer
Søg optagelse
×

ROLLE SOM BUSINESSMENTOR

Businessmentorens rolle er at være frontfigur for én til flere kandidater i rammen af ens kompetencer, erfaringer og position i livet, som del af FCM-samfunds frivillige synergiindsats. Kandidaterne som er i forløb ved FCM Samfund, kan således søge inspiration og læring gennem businessmentorerne.

BUSINESSMENTOREN ER DERFOR:

  • FRONTFIGUR FOR KANDIDATERNE
  • REPRÆSENTANT FOR FCM SAMFUND

FORDELE OG MULIGHEDER

Som businessmentor er der mange muligheder for at byde ind med sine styrker og på samme tid også fordele ved at gøre det. Businessmentor gruppen, er en gruppe som samles om at yde en frivillig indsats og på samme tid bidrage af det via den synergieffekt der opstår.

BUSINESSMENTORENS FORDELE OG MULIGHEDER ER DERFOR:

  • ID KORT TIL AT ANVENDE FCM SAMFUNDSLOKALER TIL RELEVANTE FORMÅL
  • DELTAGELSE PÅ HJEMMEKAMPE, NETWORKING OG TVÆRFAGLIG SPARRING
  • ET SUPPLEMENT TIL SIN EGEN UDVIKLING OG ERHVERVSERFARING
  • LØBENDE INTERNE OPKVALIFICERINGSKURSER FRA HELE TEAMET

INDSATSOMRÅDER

Som businessmentor kan du byde ind på forskellige områder. Som businessmentor bestemmer du selv hvilke områder du byder ind på. Businessmentorens indsatsområder er således:

OPLÆG

Businessmentoren kan holde oplæg i sit fagområde for hele gruppen af kandidater. Businessmentoren holder oplæg/undervisning med afsæt i FCM Samfunds oplægs-/undervisningsdesign, sådan at rammen struktureres, men at indholdet er individuelt.

 

BUSINESSCASE

Businessmentoren kan efter hvert oplæg, vælge at definere en business case. Business casen er en overbygning til oplægget, for de kandidater som gerne vil lære mere om indholdet. Business casen bygges let efter et standardiseret FCM Samfund business case design. Business casen afsluttes som minimum med en udtalelse fra businessmentoren, men kan suppleres helt op til et undervisningsbevis som udstedes sammen med FCM Samfund.

 

INDIVIDUEL SPARRING

Businessmentoren kan afvikle individuelle samtaler enten ved sig selv eller på FCM’s lokationer. Samtalerne har faglig karakter og tager afsæt at inspirere eller målrette kandidatens personlige-, job- eller uddannelsesrettede udvikling.

 

TALENTFORLØB

Businessmentoren kan være et af de afgørende hjørnesten for en talentforløbsdeltager. Talentforløbet er FCM Samfunds absolut mest ambitiøse projekt, hvor kandidaten vurderes til at have et tilstrækkeligt talent, til at bane vejen til succes udover norm og på samme tid inspirere til at andre kan gøre det samme.

ORGANISATIONEN

Se businessmentorerne og de øvrige i organisationen. Opdateres hver sæson. Du kan derfor her se, hvilke businessmentorer er aktive denne sæson.

Organisationen

Kontaktpersoner

For mere information eller hvis du er interesseret i at ansøge om at være Businessmentor ved FCM Samfund, kontakt os pr. telefon eller mail alle hverdage.

Allan Christiansen
Projektchef Midlertidig ansvarlig for Ikast Brande afdelingen
+45 25 60 00 10
Ryan Thomsen
Businessmentor ansvarlig
20613930