KONTAKT OS

Michael Koch

+45 21 65 19 46

Berit Schultz Thynebjerg

+45 28 92 28 37

EMAIL
ÅBNINGSTIDER

Man - Fre: 8 - 16

Med hjertet det rette sted!

Et sammenhold som går langt

  • Facebook Social Icon

© 2017 FCM Samfund

FCM SAMFUND JULEGAVE

FCM SAMFUND JULEGAVER!

Et hjerteligt tilbud

 

At være en del af et fællesskab er nøgleordet i FCM Samfund Julegaver.

Vi har en vision om, at alle skal være en del af et fællesskab, alle skal være en del af et hold. Der kan ligge en stor identitetsfølelse i at være en del af et hold og vi tror på, at vi ved at være sammen som mennesker, udvikler os. 

Med projektet ”FCM Samfund – Julegave” ønsker vi at give økonomisk trængte familier den hjælpende hånd, der skal give børnene muligheden for at blive en del af en forening – og derved en del af de sunde, livgivende fællesskaber, der er med til at fremme livskvaliteten for både børn og deres familier.

At være økonomisk trængt kan betyde, at man vælger foreningslivet og sporten – og derved fællesskaberne og det sunde alternativ fra.

Det ønsker FCM Samfund at gøre noget ved. Vi ønsker, at børnene skal ud i foreningerne – de skal ud og dyrke idræt og spille fodbold med deres kammerater. Fællesskab, sociale aktiviteter og muligheden for at se rollemodeller og selv at være rollemodel, har vist sig at have betydning for børn og unges trivsel og mod på at komme videre i uddannelse og job.

 

Børnene skal i centrum og ind i trygge rammer, hvor de kan opbygge det netværk, der skal præge dem i fremtiden.

Vi håber at kunne hjælpe mange børn, og man får besked, hvis man er udvalgt til at modtage en gave.

Der er også mulighed for at støtte projektet med penge, se nedenfor